Catering aan huis in Zevenhuizen

Catering buffetten, barbecues of lunches bij je thuis of op locatie in Zevenhuizen, we regelen het graag voor je! Zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Je bent verzekerd van een compleet verzorgde catering. IJssel Catering is werkzaam vanuit Nieuwerkerk a/d IJssel, Zevenhuizen is dus gemakkelijk voor ons om aan te rijden.

Catering op locatie in Zevenhuizen

Je bestelt bij ons een overheerlijk buffet aan huis of schaal met luxe hapjes, maar we voorzien je ook graag van voor complete catering bij evenementen op locatie in Zevenhuizen.

Dit is dan inclusief eten, drinken, aankleding en entertainment. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw event in Zevenhuizen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact op als je vragen hebt.

Hapjes bestellen in Zevenhuizen

Je hebt de keuze uit allerlei verschillende soorten hapjes. Van bruschetta’s tot amuseglaasjes of – lepels, maar ook warme hapjes en bittergarnituur.

Deze komen we graag bij je bezorgen in Zevenhuizen.

Verse bereiding met duurzame producten

Onze hapjes, buffetten, broodjes en diners worden klaargemaakt met het oog op het milieu en duurzame productie. Daarnaast kiezen we, als dat kan, altijd voor seizoensproducten.

Dat betekent uiteraard niet dat we in de winter alleen stamppot serveren en in de zomer alleen maar barbecueën, we bespreken graag samen alle mogelijkheden voordat we daadwerkelijk aan de slag gaan.

Catering in Zevenhuis en omgeving

Wanneer je bij ons catering besteld, komen we deze uiteraard bij je bezorgen. Onze bezorgservice geldt ook voor Rotterdam, Nieuwerkerk aan den IJssel, Nesselande, Barendrecht, Hoogvliet en omstreken.