Zakelijke Catering van IJssel Catering

Naast catering voor particulieren, bieden we ook zakelijk catering aan. Open je een nieuw kantoorgebouw of de derde vestiging, heb je een bedrijfsfeestje of de maandelijkse bedrijfsborrel? Dan is er natuurlijk reden voor een feestje. Met onze Partyservice of Recepties hoef je je nergens zorgen over te maken en nemen wij alle organisatie uit handen.

We komen graag een keer op locatie kijken wat de mogelijkheden zijn en waar nodig adviseren we je over de beste oplossingen.

Structureel gebruik maken van onze cateringservice?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Heb je bijvoorbeeld over een langere periode elke dag of elke week een vergadering tijdens lunchtijd? We regelen graag belegde broodjes, verse jus en melk voor jullie.

Ontbijten in plaats van lunchen? Dat kan natuurlijk ook. En uiteraard kan er ook gedineerd worden als dat gewenst is. We zijn je graag op lange termijn van dienst. Samen bespreken we alle wensen en mogelijkheden. Alles wordt tot in de puntjes voor je geregeld!

Broodjesservice

Uitvaart Catering

Op een dag als deze, wil je je niet bezighouden met de catering. IJssel Catering zorgt er graag voor dat je je met belangrijke zaken bezig kunt houden en wij de catering voor u kunnen verzorgen.

Uitvaart Catering