Zakelijke catering in Nieuwerkerk aan den IJssel

Naast catering voor particulieren, bieden we ook zakelijke catering en bedrijfscatering aan. Open je een nieuw kantoorgebouw of de derde vestiging, heb je een bedrijfsfeestje of de maandelijkse bedrijfsborrel? Dan is er natuurlijk reden voor een feestje.

Met onze partyservice of recepties hoef je je nergens zorgen over te maken en nemen wij alle organisatie uit handen. We komen graag een keer op locatie kijken wat de mogelijkheden zijn en waar nodig adviseren we je over de beste oplossingen.

Zakelijke catering op maat

Bij elke zakelijke gelegenheid staan we voor je klaar. Van een eenvoudige borrel tot een personeelsfeest of een introductie van een nieuw product met alles erop en eraan.

Aan de hand van jouw wensen stellen we een passend voorstel op. Hierbij houden we rekening met de gehele organisatie zoals:

  • Eten en drinken
  • Aankleding
  • Bloemen
  • Meubilair
  • Mobiele keukens
  • Foodtruck

Structureel gebruik maken van cateringservice?

Heb je bijvoorbeeld over een langere periode elke dag of elke week een vergadering tijdens lunchtijd? We regelen graag versbelegde broodjes, verse jus en melk voor jullie.

Ontbijten in plaats van lunchen? Dat kan natuurlijk ook. We zijn je graag op lange termijn van dienst. Samen bespreken we alle wensen en mogelijkheden. Alles wordt tot in de puntjes voor je geregeld!

Exclusieve zakelijke diners

Op het gebied van zakelijke catering is alles bespreekbaar. Bij binnenkomst kunnen we de gasten bijvoorbeeld ontvangen met een welkomsdrankje, zoals champagne. Of liever een heerlijke amuse? Ook dat is mogelijk!

Daarnaast bieden we een groot assortiment aan complete maaltijden aan zoals buffetten en diners. Neem gerust contact op om jouw zakelijke diner te bespreken.

Catering voor uitvaarten

Op een dag als deze, wil je je niet bezighouden met de catering. IJssel Catering zorgt er graag voor dat je je met belangrijke zaken bezig kunt houden en wij de catering voor u kunnen verzorgen.