Home cooking: Catering bij u thuis

IJssel Catering doet ook aan home cooking. Dit houdt in dat wij bij je thuis komen koken. En we serveren natuurlijk ook de gerechten uit.

In overleg stellen we een menu samen. Dit komen we op de afgesproken dag bij jou thuis bereiden. Daarnaast is het ook het glaswerk, servies en bestek inbegrepen bij de prijs. Wil je speciale aankleding of heb je geen grote tafels? We regelen het graag voor je. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Home cooking 21 diner

Het 21 diner is een fenomeen van de laatste jaren. Dit was altijd een traditie bij studentenverenigingen, maar het komt steeds vaker voor. Het 21ste levensjaar wordt gevierd met een diner met vaak meerdere gangen. Wordt je of één van je gezinsleden binnenkort 21 en wil je dit vieren met een 21 diner? Kies voor IJssel Catering en we stellen samen een menu samen.

We serveren het eten uit en daarnaast verzorgen we de drankjes. Wil je bijpassende wijnen bij de verschillende gangen? We geven je graag advies.


Home cooking verjaardagsfeest

Wil je een spectaculaire twist geven aan het etentje wat je voor je verjaardag gaat geven? Dat kan, want IJssel Catering doet ook aan home cooking. Ter plekke wordt je feestmaal bereid. Natuurlijk zullen wij ook de gerechten uitserveren en de drankjes verzorgen als je dit wenst.

In overleg stellen we een menu samen, waar jij en je gasten van zullen genieten.

Andere gelegenheden

Zomaar een etentje met vrienden, maar heb je geen zin om de hele dag in de keuken te staan? Maak indruk op je vrienden en schakel IJssel Catering in en wij verzorgen je etentje.

Vindt er geen speciale gelegenheid plaats, maar wil je wel gebruik maken van de home cooking service van IJssel Catering? Natuurlijk is dat ook mogelijk.

Voordelen van home cooking

Het allergrootste pluspunt van home cooking? Je hebt geen afwas! Uiteraard nemen wij aan het einde van de avond alle afwas weer mee terug en laten we je keuken netjes achter.