Home cooking: Catering bij jou thuis

Home cooking houdt in dat wij bij je thuis komen koken. Daarnaast zorgen we ook voor de aankleding, serveren we de gerechten uit en kunnen we zorgen voor de drankjes.

In overleg stellen we een menu samen. Dit komen we op de afgesproken dag bij jou thuis bereiden. Het glaswerk, servies en bestek is inbegrepen bij de prijs. Wil je speciale aankleding of heb je extra tafels nodig? We regelen het graag voor je. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Home cooking 21 diner

Het 21 diner is een fenomeen van de laatste jaren. Dit was altijd een traditie bij studentenverenigingen, maar het komt steeds vaker voor. Het 21ste levensjaar wordt gevierd met een diner met vaak meerdere gangen. Word je of één van je gezinsleden binnenkort 21 en wil je dit vieren met een 21 diner? Laten we samen een menu samenstellen en zorgen dat het diner onvergetelijk wordt.

We serveren het eten uit en we verzorgen de drankjes. Wil je bijpassende wijnen bij de verschillende gangen? We geven je graag advies.

Home cooking voor verjaardagsfeest

Wil je een spectaculaire twist geven aan het etentje dat je voor je verjaardag gaat geven? Ter plekke bereiden we je feestmaal. Natuurlijk zullen wij ook de gerechten uitserveren en de drankjes verzorgen als je dit wenst.

In overleg stellen we een menu samen, waar jij en je gasten van genieten.

Andere gelegenheden

Zomaar een etentje met vrienden, maar heb je geen zin om de hele dag in de keuken te staan? Maak indruk op je vrienden en schakel ons in en wij verzorgen je etentje.

Vindt er geen speciale gelegenheid plaats, maar wil je wel gebruik maken van de home cooking service van IJssel Catering? Natuurlijk is dat ook mogelijk.

Voordelen van home cooking

Het allergrootste pluspunt van home cooking? Je wordt volledig ontzorgd en je hebt geen afwas! Aan het einde van de avond nemen wij alle vuile vaat en spullen weer mee terug en laten we je keuken netjes achter.