Hapjes bestellen op locatie

Hartige hapjes, zoete hapjes, warme hapjes, koude hapjes of een mix? Het kan allemaal. IJssel Catering doet er alles aan om voor jou de perfecte hapjes te bereiden. Heb je speciale wensen, omdat je bijvoorbeeld vegetariër bent? Geen probleem, er zijn zat mogelijkheden om vegetarische hapjes voor jou te bereiden. Wij houden ook rekening met bepaalde diëten of allergieën.

Je hebt de keuze uit verschillende soorten hapjes. Deze worden vers voor je bereid. Voor elke gelegenheid is het mogelijk om hapjes te bestellen. Onderstaand vind je de hapjes die we met alle liefde voor je bereiden.

Wil je hapjes serveren in plaats van een diner of buffet? We informeren je graag over de mogelijkheden voor een walking dinner.

Luxe borrelplank

Een luxe borrelplank bestaat uit verschillende producten, zoals kaas, vlees en vis. Daarnaast vind je ook zoete pepertjes en olijven op de borrelplan. Bij de borrelplank krijg je ook verschillende groentes en brood met diverse dip.

Prijs: 32,50 per stuk.

Canapés

Canapés zijn kleine stukjes sandwichbrood. Deze worden rijkelijk belegd met verschillende soorten vlees, vis en kaas. Als je speciale wensen of voorkeuren hebt horen we dat graag.

Prijs: €1,95 per stuk, te bestellen per 40 stuks.

Amuselepels

Van carpaccio, roquefort of garnalen worden kleine kunstwerkjes gemaakt die worden geserveerd op een amuselepel. Natuurlijk is het ook mogelijk om van andere ingrediënten een eetbaar kunstwerkje te maken.

Deze één-haps-maaltijd is een smaaksensatie voor iedereen die lekker eten waardeert. In één hap moeten alle smaken naar voren komen van een compleet gerecht

Prijs: €3,50 per stuk, te bestellen per 30 stuks.

Kaas en worst

Wil je een traditionele plank met blokjes kaas en plakjes worst? Dat kan uiteraard ook. Je krijgt drie soorten kaas en drie soorten worst. Heb je een bepaalde kaas die je graag wilt serveren? Dan regelen wij dat die kaas op de schaal komt. Liever alleen kaas of alleen worst? Ook dat is mogelijk!

Prijs: €19,50 per stuk.

Amuseglaasjes

De amuseglaasjes zijn leuke kleine glaasjes gevuld met diverse vullingen, zoals geitenkaas en bietjes of carpaccio en vitello tonato. Deze kleine glaasjes zijn een lust voor het oog en bovenal super lekker.

Prijs: €3,00 per stuk, te bestellen per 30 stuks.


Directe een offerte aanvragen?

Heb je een keuze kunnen maken uit de hapjes? Vraag dan direct een offerte aan. Heb je speciale wensen of moeten we rekening houden met een bepaald dieet? Laat het weten via het offerteformulier.