Hapjes voor elke gelegenheid

Je kunt kiezen uit koude of warme hapjes, maar ook vegetarisch of niet vegetarisch. Wil je iets lekker Hollands of met een buitenlands tintje? IJssel Catering regelt het voor je.

Hapjes bestellen op locatie

Hartige hapjes, zoete hapjes, warme hapjes, koude hapjes of een mix? Het kan allemaal. IJssel Catering doet er alles aan om voor jou de perfecte hapjes te bereiden. Heb je speciale wensen, omdat je bijvoorbeeld vegetariër bent? Geen probleem, er zijn zat mogelijkheden om vegetarische hapjes voor jou te bereiden. Wij houden ook rekening met bepaalde diëten of allergieën.

IJssel Catering heeft verschillende soorten hapjes. Deze worden vers voor u bereid. Voor elke gelegenheid is het mogelijk om hapjes van IJssel Catering te bestellen. Onderstaande hapjes zijn voorbeelden van de hapjes die wij speciaal voor u kunnen bereiden:

Canapés

Canapés zijn kleine stukjes sandwichbrood. Deze worden rijkelijk belegd met verschillende soorten vlees, vis en kaas. Als je speciale wensen of voorkeuren hebt horen we dat graag.

Amuselepels

Van carpaccio, roquefort of garnalen worden kleine kunstwerkjes gemaakt die worden geserveerd op een amuselepel. Natuurlijk is het ook mogelijk om van andere ingrediënten een eetbaar kunstwerkje te maken.

Deze één-haps-maaltijd is een smaaksensatie voor iedereen die lekker eten waardeert. In één hap moeten alle smaken naar voren komen van een compleet gerecht

Kaas en worst

Wil je een traditionele schaal met blokjes kaas en plakjes worst? Dat kan uiteraard ook. Je krijgt drie soorten kaas en drie soorten worst. Heb je een bepaalde kaas die je graag wilt serveren? Dan regelen wij dat die kaas op de schaal komt. Liever alleen kaas of alleen worst? Ook dat is mogelijk!

Amuseglaasjes

De amuseglaasjes zijn leuke kleine glaasjes gevuld met diverse vullingen, zoals geitenkaas en bietjes of carpaccio en vitello tonato. Deze kleine glaasjes zijn een lust voor het oog en bovenal super lekker.

Amusebootjes

Wat in een glaasje kan, kan natuurlijk ook in een bamboebootje. Voor elke gelegenheid hebben we een bootje, glaasje of lepel waar we onze overheerlijke hapjes in serveren.

Directe een offerte aanvragen?

Heeft u een keuze kunnen maken uit de hapjes? Vraag dan direct een offerte aan. We willen graag ongeveer weten hoeveel mensen er komen, want daar passen we het aantal hapjes op aan.

Afhankelijk van het aantal personen dat je verwacht, geven we je de keuze uit een aantal verschillende hapjes.

Heb je speciale wensen of moeten we rekening houden met een bepaald dieet? Laat het weten via het offerteformulier.