Catering op jouw receptie: compleet verzorgd

Wanneer je een groot feest geeft bij je thuis of op locatie heb je natuurlijk ook eten, drinken, aankleding en eventueel entertainment nodig. Bij complete catering voor een receptie regelen we niet alleen de hapjes en de drankjes maar ook:

  • Aankleding
  • Bloemen
  • Meubilair
  • Personeel
  • Kok(s)
  • Entertainment

En eigenlijk alles wat je erbij wilt hebben. De organisatie van jouw receptie laat je over aan IJssel Catering. Je geeft je wensen door en wij maken een passend voorstel op maat.

 

Catering voor bruiloftreceptie

Op de mooiste dag van je leven wil je je niet bezig houden met het eten en het drinken. IJssel Catering neemt deze zorg graag uit handen en zorgt met alle liefde voor een compleet verzorgde avond geheel naar jouw wensen.

We maken altijd eerst een afspraak om je wensen en behoeften door te nemen, zodat we de perfecte receptie voor kunnen organiseren.

Catering op afscheidsreceptie

Ga je met pensioen? Dat betekent dat er genoeg reden zijn voor een feestje is! IJssel Catering geeft je een compleet verzorgde avond met hapjes, drankjes en snacks.

Wil je graag dat je favoriete wijn wordt geserveerd of moeten wij bepaalde hapjes verzorgen? Laat het ons weten tijdens een gesprek, want IJssel Catering vindt het contact met de klanten erg belangrijk.

Catering tijdens jubileum

Twaalf en een halfjaar in dienst? Of iets langer of juist iets minder lang? Alle reden voor een feestje. IJssel Catering regelt graag de hapjes en de drankjes voor deze belangrijke gebeurtenis. Voor een compleet verzorgde avond, heb je in IJssel Catering een betrouwbare partner gevonden.

IJssel Catering vindt het contact en de omgang met klanten er belangrijk. Heb je speciale wensen en behoeften? Geen probleem, zet het bij de opmerking op het offerteformulier.