Over IJssel Catering

Wie ben ik?

Mijn naam is Marco van Pelt en ik ben in 2013 gestart met IJssel Catering. 
Ik ben geboren in Gouda, maar opgegroeid in Nieuwerkerk aan den IJssel.


Gebruik van verse producten

Het gebruiken van verse streek – en seizoensproducten staat bij ons hoog in het vaandel. We garanderen graag de kwaliteit en versheid van onze producten. Je geniet toch het meest als je weet dat de tomaten en courgettes vanochtend vers geplukt zijn uit onze eigen moestuin?

Onze hapjes, buffetten, broodjes en diners worden klaargemaakt met het oog op het milieu en duurzame productie. Daarnaast kiezen we, als dat kan, altijd voor seizoensproducten. Dat betekent uiteraard niet dat we in de winter alleen stamppot serveren en in de zomer alleen maar bbq’en, we bespreken graag samen alle mogelijkheden voordat we daadwerkelijk aan de slag gaan.

Open en eerlijke communicatie is daarom erg belangrijk. Zijn je/jullie wensen veranderd? Neem gelijk contact met ons op om te kijken wat er mogelijk is en waar we eventueel kunnen ondersteunen. We adviseren je graag als je er niet uitkomt. Wij verzorgen catering in Nieuwerkerk aan den IJssel, Gouda en omstreken. Uiteraard zijn andere locaties ook geen probleem.