Eventcatering voor elke gelegenheid

Je geniet van een geheel verzorgde dag/avond door IJssel Catering met complete eventcatering. Dit kan bij je thuis zijn of op een locatie naar wens. Wij regelen alles: van statafels tot hapjes en bediening.

Eventcatering is mogelijk in Nieuwerkerk aan den IJssel, Gouda en omstreken. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op!

Eventcatering op locatie

Bij een evenement, groot of klein speelt het eten en drinken een grote rol.

Vind het evenement plaats op een door jou gekozen locatie? Bijvoorbeeld in een buurthuis, gehuurde tentoplossing of op een andere feestlocatie. We gaan graag een keer met je mee om de cateringmogelijkheden op locatie te bespreken. Daarnaast zijn andere factoren ook erg belangrijk voor complete catering, zoals:

 • De doelstelling van het evenement
 • De doelgroep
 • De duur van het evenement
 • Het aantal verwachte bezoekers
 • Het eventuele thema

Doelstelling van het evenement

Er zit een groot verschil in soorten evenementen. Viert je je verjaardag of een huwelijksjubileum waar familie en vrienden worden uitgenodigd? Of organiseer je een evenement waar grotendeels onbekenden genodigd zijn? Uiteraard zijn ook er ook nog andere soorten feesten zoals:

 • Bedrijfsfeesten
 • Festivals
 • Open dagen
 • Beurzen
 • Tentoonstellingen
 • Feestelijke openingen

De grote verschillen gelden ook voor de catering op locatie. Bij vrienden en familie weet je ongeveer wat de wensen zijn en waar je rekening mee moet houden, maar als de gasten onbekend zijn, is dat een stuk lastiger om te bepalen. We helpen je hier graag bij.

Zo zijn er altijd mensen die geen vlees of vis eten. Maar er kunnen ook gasten zijn met een gluten – of lactose-allergie. Samen zorgen we ervoor dat we de juiste hapjes of buffetten serveren, zodat iedereen kan genieten.

Doelgroep

Afhankelijk van de doelstelling van uw event bepaalt u de doelgroep. Houd je een babyshower? Dan komen er waarschijnlijk alleen vrienden en familie. Organiseer je een beurs? Dan kan je rekenen op een groot aantal onbekende gasten. Zijn er kinderen aanwezig op het evenement? Dan zorgen we ook voor speciale hapjes en drankjes voor kinderen. 

We houden rekening met alle mogelijk diëten en allergieën zodat iedereen geniet.

Duur van het evenement

Beslaat het evenement meerdere dagen? Of zijn de festiviteiten alleen ’s avonds? Dit heeft ook weer invloed op de eventcatering.

Als je event meerdere dagen duurt, wil je dan alle dagen hetzelfde serveren of wil je hier verschil aanbrengen? Hebben de dagen misschien verschillende thema’s waar we rekening mee moeten houden? Of wil je alles in dezelfde stijl houden?

Graag bespreken we je wensen, zodat we een passende offerte kunnen maken.

Aantal verwachte bezoekers

Groot of klein evenement, de catering wordt altijd gebaseerd op het aantal verwachte bezoekers. Dit kan nog wel eens een lastig punt zijn.

Heb je gevraagd om een RSVP, dan weet je in ieder geval ongeveer het aantal mensen dat aanwezig zal zijn. Uiteraard kan het zijn dat sommige gasten op het laatste moment toch verhinderd zijn en dit niet laten weten. Andersom kan het ook; gasten die vergeten zijn te laten weten dat ze wel aanwezig zijn.

Je hoeft niet bang te zijn dat er te weinig eten en drinken is, ervaring heeft ons geleerd dat we altijd reserves mee moeten nemen.

Thema evenement

Heeft het evenement een thema? Wil je bijvoorbeeld je verjaardag in 80’s stijl vieren of heb je een bepaald thema land gekozen? Laat ons dit weten, zodat we hier de eventcatering op aan kunnen passen.

Heb je een speciale voorkeur voor een bepaald soort hapje of drankje en heb je deze niet op de website zien staan? Geen nood, we kijken graag samen of we iets kunnen regelen.

We zorgen ervoor dat je je nergens zorgen over hoeft te maken voor en tijdens het event. Je hoeft alleen het aantal personen door te geven en wij regelen de rest.