Catering in Nieuwerkerk a/d IJssel

Catering buffetten, barbecues of lunches bij je thuis of op locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel, we zijn je graag van dienst! Zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Je bent verzekerd van compleet verzorgde catering bij jou thuis of op een locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Catering op locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel

Heb je zin om uit eten te gaan, maar is dat op dit moment niet mogelijk of heb je geen in om de deur uit te gaan? Je bestelt bij ons een overheerlijk buffet aan huis of een diner voor thuis.

We voorzien je ook graag van voor complete catering bij evenementen op locatie in Nieuwerkerk a/d IJssel. Dit is dan inclusief eten, drinken, aankleding en entertainment. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw event in Nieuwerkerk? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact op als je vragen hebt.

Hapjes bestellen in Nieuwerkerk a/d IJssel

Iets te vieren, maar geen zin om een hele maaltijd te bereiden? Kies voor verschillende hapjes! Je hebt de keuze uit allerlei verschillende soorten hapjes. Van bruschetta’s tot amuseglaasjes of – lepels, maar ook warme hapjes en bittergarnituur.

Deze komen we graag (contactloos) bij je bezorgen in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Verse bereiding met duurzame producten

Onze hapjes, buffetten, broodjes en diners worden klaargemaakt met het oog op het milieu en duurzame productie. Daarnaast kiezen we, als dat kan, altijd voor seizoensproducten.

Dat betekent uiteraard niet dat we in de winter alleen stamppot serveren en in de zomer alleen maar barbecueën, we bespreken graag samen alle mogelijkheden voordat we daadwerkelijk aan de slag gaan.

Catering in Nieuwerkerk en omgeving

Wanneer je bij ons catering besteld, komen we deze uiteraard bij je bezorgen of op locatie voor je bereiden. Onze bezorgservice geldt ook voor Moordrecht, Zevenhuizen, Gouderak, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel.