Recepties

Bruiloftreceptie

Op de mooiste dag van uw leven wilt u zich niet bezig houden met het eten en het drinken. IJssel Catering neemt deze zorg graag uit handen en zorgt met alle liefde voor een compleet verzorgde avond naar uw wensen. Wilt u uw gasten overheerlijke hapjes voorschotelen? Kijkt dan hier voor het hapjes assortiment!

Wij maken altijd eerst een afspraak om uw wensen en behoeften door te nemen, zodat wij de perfecte receptie voor u kunnen organiseren.

photo-1427477321886-abc24e8ce923

Afscheidsreceptie

Gaat u met pensioen? Dat betekent dat er genoeg reden zijn voor een feestje is! IJssel Catering geeft u een compleet verzorgde avond met hapjes, drankjes en snacks.

Wilt u graag dat uw favoriete wijn wordt geserveerd of moeten wij bepaalde hapjes verzorgen? Laat het ons weten tijdens een gesprek, want IJssel Catering vindt het contact met de klanten erg belangrijk.

photo-1432634372475-07b399e372ee

Jubileum

Twaalf en een halfjaar in dienst? Of iets langer of juist iets minder lang? Alle reden voor een feestje. IJssel Catering regelt graag de hapjes en de drankjes voor deze belangrijke gebeurtenis. Voor een compleet verzorgde avond bent u bij IJssel Catering aan het goede adres.

IJssel Catering vindt het contact en de omgang met klanten er belangrijk. Heeft u speciale wensen en behoeften? Geen probleem, geef het door tijdens ons gesprek.

 

xd45Y326SvKzSR3Nanc8_MRJ_8125-1