IJssel Catering Kookt ook op Locatie

IJssel Catering doet ook aan home cooking. Dit houdt in dat wij bij u thuis komen koken. En wij serveren natuurlijk ook de gerechten uit.

In overleg met u stellen wij een menu samen, wat IJssel Catering op de afgesproken dag bij u komt bereiden. Daarnaast is het ook het glaswerk, servies en bestek inbegrepen bij de prijs. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via: info@ijssel-catering.nl of 0182-785 126

21 Diner

Het 21 diner is een fenomeen van de laatste jaren. Dit was altijd een traditie bij studentenverenigingen, maar het komt steeds vaker voor. Het 21ste levensjaar wordt gevierd met een diner met vaak meerdere gangen. Wordt u of één van uw gezinsleden binnenkort 21 en wilt u dit vieren met een 21 diner? Dan bent u bij IJssel Catering aan het goede adres.

Samen met u stellen we een menu samen naar uw smaken, wensen en behoeften. IJssel Catering zal op de bewuste avond ook het eten uitserveren en de drankjes verzorgen als u dat wenst.

IMG_1000

Verjaardag

Wilt u een spectaculaire twist geven, aan het etentje wat u voor uw verjaardag gaat geven? Dat kan, want IJssel Catering doet ook aan home cooking. Ter plekke wordt uw feestmaal bereid. Natuurlijk zullen wij ook de gerechten uitserveren en de drankjes verzorgen als u dit wenst.

In overleg met u stellen wij een menu samen, waar u en uw gasten van zullen genieten.

Een etentje met vrienden

Zomaar een etentje met vrienden, maar heeft u geen zin om de hele dag in de keuken te staan? Maak indruk op uw vrienden en schakel IJssel Catering in en wij verzorgen uw etentje. Wij kunnen ook voor de drankjes zorgen, als u daar behoefte aan heeft. Er kunnen verschillende gerechten op het menu staan, zoals:

  • Authentieke carpaccio met truffelmayonaise en snippers van Reypenaer kaas
  • Tartaar van verse tonijn en bieslook met een avocadomousse
  • Gebakken tongfilet met risotto van parelgort
  • Kreeft met vanillemayonaise en groene asperges
  • Eend met jus van rode port
  • Terrine van spruitjes met een combinatie van haas en konijn

Wij kunnen een menu voor u samen stellen naar u behoeften en wensen, maar wij kunnen ook gerechten bereiden van een door u samengesteld menu.

Andere gelegenheden

Vindt er geen speciale gelegenheid plaats, maar wilt u wel gebruik maken van de home cooking service van IJssel Catering? Natuurlijk is dat ook mogelijk.

Of u wilt wel zelf de gerechten bereiden maar wilt u professionele hulp van een gediplomeerd zelfstandig werkend kok, dat kan natuurlijk ook!

Tijdens ons gesprek zullen we alle mogelijkheden bespreken en stellen we een menu samen.