Catering Compleet

U geniet van een geheel verzorgde avond door IJssel Catering met Catering Compleet. Dit kan bij u thuis zijn of op een locatie naar wens. Wij regelen alles voor u: van statafels tot hapjes en bediening.

Catering is mogelijk in Nieuwerkerk aan den IJssel en Gouda. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op!

Gratis en Vrijblijvend een Offerte Ontvangen

Ontvang geheel gratis en vrijblijvend een offerte op maat

Eventcatering op locatie

Bij een evenement, groot of klein speelt het eten en drinken een grote rol.

Vind het evenement plaats op een door u gekozen locatie? Bijvoorbeeld in een buurthuis, gehuurde tentoplossing of op een andere feestlocatie. We gaan graag een keer met u mee om de cateringmogelijkheden op locatie met u te bespreken. Daarnaast zijn andere factoren ook erg belangrijk voor eventcatering, zoals:

 • De doelstelling van het evenement
 • Uw doelgroep
 • De duur van het evenement
 • Het aantal verwachte bezoekers
 • Het eventuele thema van uw evenement

Doelstelling van het evenement

Er zit een groot verschil in soorten evenementen. Viert u uw verjaardag of een huwelijksjubileum waar familie en vrienden worden uitgenodigd? Of organiseert u een evenement waar grotendeels onbekenden genodigd zijn? Uiteraard zijn ook er ook nog andere soorten feesten zoals:

 • Bedrijfsfeesten
 • Festivals
 • Open dagen
 • Beurzen
 • Tentoonstellingen
 • Feestelijke openingen
 • De eerste paal of Pannenbier

De grote verschillen gelden ook voor de catering op locatie. Bij vrienden en familie weet u ongeveer wat de wensen zijn en waar u rekening mee moet houden, maar als de gasten onbekend zijn, is dat een stuk lastiger om te bepalen. IJssel Catering helpt u hier graag bij.

Zo zijn er altijd mensen die geen vlees of vis eten. Maar er kunnen ook gasten zijn met een gluten - of lactose-allergie. Samen met u zorgen we ervoor dat we de juiste hapjes of buffetten serveren, waar iedereen van kan genieten.

Uw doelgroep

Afhankelijk van de doelstelling van uw event bepaalt u de doelgroep. Houdt u een babyshower? Dan komen er waarschijnlijk alleen vrienden en familie. Organiseert u een beurs? Dan kunt u rekenen op een groot aantal onbekende gasten. Zijn er kinderen aanwezig op uw evenement? Dan zorgen we ook voor speciale hapjes en drankjes voor kinderen. 

IJssel Catering Gouda houdt rekening met alle mogelijk diëten en allergieën zodat iedereen geniet.

Duur van het evenement

Beslaat uw evenement meerdere dagen? Of zijn de festiviteiten alleen 's avonds? Dit heeft ook weer invloed op de eventcatering.

Als uw event meerdere dagen duurt, wilt u dan alle dagen hetzelfde serveren of wilt u hier verschil aanbrengen? Hebben de dagen misschien verschillende thema's waar we rekening mee moeten houden? Of wilt u alles in dezelfde stijl houden?

Graag bespreken we uw wensen, zodat we een passende offerte kunnen maken.

Aantal verwachte bezoekers

Groot of klein evenement, de catering wordt altijd gebaseerd op het aantal verwachte bezoekers. Dit kan nog wel eens een lastig punt zijn.

Heeft u gevraagd om een RSVP, dan weet u in ieder geval ongeveer het aantal mensen dat aanwezig is. Uiteraard kan het zijn dat sommige gasten op het laatste moment toch verhinderd zijn en dit niet laten weten. Andersom kan het ook; gasten die vergeten zijn te laten weten dat ze wel aanwezig zijn.

U hoeft niet bang te zijn dat er te weinig eten en drinken is, ervaring heeft ons geleerd dat we altijd reserves mee moeten nemen.

Thema evenement

Heeft uw evenement een thema? Wilt u bijvoorbeeld uw verjaardag in 80's stijl vieren of heeft u een bepaald thema land gekozen? Laat ons dit weten, zodat we hier de eventcatering op aan kunnen passen.

Heeft u een speciale voorkeur voor een bepaald soort hapje of drankje en heeft u deze niet op onze site zien staan? Geen nood, we kijken graag samen met u of we iets kunnen regelen.

We zorgen ervoor dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken voor en tijdens uw feest. U hoeft alleen het aantal personen door te geven en wij regelen de rest.

Gratis en Vrijblijvend een Offerte Ontvangen

Ontvang geheel gratis en vrijblijvend een offerte op maat