Kies Voor een Compleet Verzorgde Barbecue aan Huis

Geef je een tuinfeestje en wil je graag barbecueën? Maar wil je liever niet zelf de hele tijd achter de barbecue staan? Schakel IJssel Catering in en je krijgt een compleet verzorgde barbecue.

De barbecue service bestaat uit verschillende vlees - en vissoorten met bijgerechten zoals gepofte aardappels en salades. De barbecue kok zal ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld en dat je gasten voorzien worden van overheerlijk eten.

Naast onze barbecue service verhuren wij ook (gas)barbecues, servies, glazen, (sta)tafels en stoelen.

Maak de BBQ aan huis compleet

Je hebt de keuze uit de volgende barbecue pakketten, die we bij jou thuis verzorgen:

Direct een offerte aanvragen?

Neem contact op via 06 2000 2414 of info@ijssel-catering.nl. En laat ons weten welk barbecue pakket je voorkeur heeft. Heb je misschien andere wensen of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en we adviseren je graag!

Toch zelf achter de barbecue aan huis?

Maar heb je geen grote barbecue waar zowel vlees, vis als groenten tegelijk op gebakken kan worden? IJssel Catering regelt het voor je, want je kan bij ons ook een (gas)barbecue huren.

Deze leveren we aan met gas en het gereedschap om het gas vast  en los te koppelen. Op het huren van onze goederen zijn onze huurvoorwaarden van toepassing.

Wil je de barbecue aanvullen met een warm of koud buffet aan huis? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden voor warme en koude buffetten aan huis naast de barbecue.

Daarnaast kunnen wij ook parasols, een biertap, borden, bestek en glazen leveren.

Volg ons op instagram